Emek Hasta Yatakları

Hasta yatağı satışı ve kiralama hizmetleri

Hasta Yataklarının Özellikleri Nelerdir Ve Bakım İhtiyacı Var Mıdır?

hasta yataklari teknolojisi

Tedavileri için yatması gereken hastalar, kendileri için özel olarak hazırlanmış hasta yataklarını kullanır. Hasta yatakları pek çok özelliğe sahiptir. Bu sayede de oldukça faydalı ürünler olarak kullanılır. Firmamız tarafından bu yatakların hem üretimi yapılır hem de satışı yapılır. Satmış olduğumuz hasta yatakları tamamen anti bakteriyel özelliktedir. Bu sayede de hastanın herhangi bir bakteri nedeni ile olumsuz etkilenmesi önlenir. Yataklar tamamen sağlıklı olur. Aynı zamanda hasta yatağının iskelet ve benzeri bölgeleri, kimyasal içermeyen boyalar ile boyanır. Bu sayede de firmamız oldukça sağlıklı bir yatak kullanıma sunar.

Hasta Yataklarının Motor Sistemi

Hasta yatağı modellerimizde motor sistemi de bulunur. Motor sistemine sahip olan modellerimiz hem çeşitli hareketlere imkan verir hem de kumanda ile kontrol edilebilir. Bu sayede de çok kullanışlı bir hale gelir. Motorlar, yatağın baş ve ayak kısımlarının hareket edebilmesine imkan verir. Bununla birlikte motor sayısına bağlı olarak yukarı ve aşağı hareket imkanı da sunarız. 4 motorlu modellerimiz en fonksiyonlu hasta yataklarımızdan biridir. Firmamız tamamen hastalara özel ürettiği bu yatakları, sağlık ve dayanıklılık açısından oldukça iyi tasarlamıştır.

Hasta Yataklarımızı Kullanma Yolları

Kiralama hizmetimiz sayesinde herkes hasta yatağı kullanımı yapabilir. İstenilen süre boyunca hasta yatağı kiralama imkânı sunarız. Satış ve kiralama işlemlerinde uygun hasta yatakları fiyatları sunarak avantajlı teklifler ile hizmet veriyoruz. Kaliteli ve kullanışlı hasta yataklarına uygun fiyatlar ile sahip olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hastanın Güvenliği İçin Hasta Yatağı Kullanmak

Evde bakım görmesi gereken hastaların bakımını kolaylaştırmak için günümüzde ev tipi hasta yatakları üretilmektedir. Bu hasta yataklarının kullanışı hastanın bakımını kolaylaştırdığı kişinin kendine olan saygısını da korumasına yardımcı olmaktadır. İnsan hayatı bazen duraksayabilir ve bazen hasta yatağı içinde tedavi görmesi gerekir. Ayak kırığı, ameliyat sonrası bakım ve felç gibi sebepler ile hasta yatağında tedavi görmesi gerekir ve hareketsiz bir yaşama sahip olacağı için basınç yarası riski taşımaktadır. Hastalarınızın var olan sağlığını korumak ve yaşam kalitesini arttırma için gereken tüm bakım ve tedaviyi kolaylaştıracak hasta yatağı kullanmak hastaya bakım veren kişinin yükünü de hafifletir. Hasta yatakları hastanıza pozisyon vermeye yardımcı olacak bir mekanizmaya sahip olmakta ve hastaya insan gücüne ihtiyaç duyulmadan pozisyon verilmesine yardımcı olmaktadır.

Hasta Yatağı Hasta Güvenliğini Nasıl Sağlar?

Hastaya gerek duyulan tedavi ve bakımı vermek kadar var olan sağlık durumunun korumakta önemlidir. Günümüzde hastane sonrası gerek duyulan bakımı ve tedaviyi sürdürmek amacı ile ev tipi farklı fonksiyonlara sahip yataklar üretilmektedir. Üretimini gerçekleştirdiğimiz yatak çeşitleri hastanın düşüp kemik yapısını incitmesini önlemek ve güvenliğini sağlamak amacı ile bazı yapılara sahiptir. Bu yapılardan biri her iki yanda olan korkuluklar ve tekerleklerdir. Hastanın güvenliğini tehlikeye atmamak için bakım veren kişi korkulukları her zaman ayakta tutmalı ve tekerlekleri kilitlenmelidir.

Hasta Yataklarının Özellikleri Nelerdir Ve Bakım İhtiyacı Var Mıdır?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön