X

Hastane Yatağı Kimler İçin Gereklidir?

elektrikli hasta yataklari 4

Hasta yatağı yatağa bağlı insanlara sağladığımız bir araç olarak kabul edilir. Bu bakımı en kolay şekilde medikal bir yatak ile sağlayabilirsiniz. Hastalar için hasta yatağı kiralama hizmetimiz de bulunmaktadır. Hastane yatakları hastalara olduğu kadar bakıcılara da büyük kolaylık sağlar. Hasta yatağı rahatsızlığı olan bireyler için olmazsa olmaz bir üründür.

Hastane Yatağı Seçenekleri

Bu fiyatlar kullanılan elektronik aksam ve aksesuarlara göre değişiklik göstermektedir. Tabii yerli üretim hastane yatakları ile ithal hastane yataklarının da farklı fiyatları oluyor. Ayrıca kurulum veya kapıdan kapıya teslimat maliyetleri olacaktır. Size en uygun hasta yatağı seçenekleri hakkında daha detaylı bilgiyi telefonla veya bizzat ofisimize gelerek sağlayabiliriz. Uygun fiyatlı hastane yatakları ya da oldukça ucuz hastane yatakları her zaman ihtiyaçlarınızı karşılamayabilir.

Hasta Yatakları

Hastane Yatağı Çeşitleri

Evde hasta yatakları için tüm ürünleri web sitemizde inceleyebilirsiniz. Hastanın kilosuna ve rahatsızlığına göre seçilecek ürüne karar verebilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. Korkuluklu tüm motorlu ve antibakteriyel modeller firmamız tarafından 2 yıl garantilidir. Günümüz teknolojisi ile hastane yatakları ev kullanımı için dört hatta beş motora kadar üretilebilmektedir. Bu, evde hastane yatakları kullanmak için büyük bir avantajdır. Tabi ki doğru ürünü yani size en çok yarayacak modeli seçmek için bizi arayabilirsiniz. Hasta çarşaf çeşitleri tamamen süngerden üretilmekte olup, farklı nitelik ve özellikler taşımaktadır. Yoğunluk, sertlik veya viskozite gibi özelliklere sahip profillerin yanı sıra dört parçalı kumaş ürünlerimiz veya sıvı tutan fermuar ürünlerimiz de bulunmaktadır.

Genellikle 90*190cm’dir ancak isteğe bağlı olarak da özel ölçü yapılabilmektedir. Tamamen ortopedik yaylı ürünler hastane yataklarında kullanılmamalıdır. Özellikle başın ve bacakların hareketinde karıncalanma veya vücudun yanlış bükülmesi gibi sorunlar vardır. Hasta yatağı modelleri arasında ihtiyacınıza göre ürün seçmek son derece önemlidir. Adresinize gönderdiğimizde bu yatakları sadece fişe takmanız yeterli olacaktır. Ayrıca telefon üzerinden video veya ses desteği de sağlıyoruz. Evde hastane yatağı kullanmak, uzaktan kumanda ile yapıldığından son derece basittir. Uzaktan kumanda üzerindeki yön tuşları resimlerle belirtilmiştir.

Hasta Yatakları

Hasta yatakları, hastaneler, huzurevleri, diyaliz merkezleri gibi tıbbi tesislerde kullanıldığı gibi, gerektiğinde evlerde de kullanılmaktadır. Motorlu, plastik aksamlı ve mobilya görünümlü modelleri bulunmaktadır. Ev yatağı olarak sunulan modeller, kurumsal modellere göre genellikle daha hafif ve basittir. Bu sayede hastane yatağı eve kolayca taşınabilir. Ayrıca fiyat açısından daha ekonomik olduğu için avantajlıdır. Aksi takdirde ithal veya hacimli ve ağır ürünlerin eve taşınabilmesi mümkün değildir. Aşağıdaki özelliklere sahip hastane yatakları yeterlidir;

  • Üst ve korkuluk mikroplara dayanıklı plastikten yapılmıştır.
  • Tüm tekerlekler kilitlenebilir ve döndürülebilir
  • Üst gövdede nefes alabilen kürk, tahta çubuk, plastik delikler bulunur
  • Motor yukarıdan aşağıya en az 5000 kez test edilmiştir

Bu özelliklerin tüm hastane yatağı modelleri için olmazsa olmaz olduğu anlaşılmaktadır. Aksi takdirde ciddi sağlık veya hijyen sorunları yaşayabilirsiniz.

Yeni nesil hasta yatağı

İki Motorlu Hasta Yataklarının Hasta Taşıma Kapasitesi Var Mıdır?

Çift motorlu hastane yatağı ve piston motorlu hasta yatağıdır. 100 kg’ı geçmeyen hastalar için çift motorlu yatak modelleri önerilir. Hastanın yanındaki bakıcı hasta yatağında olsa bile, ağırlığı 100 kg’a kadar olan tüm hastalar için çift motorlu hastane yatağı, 100 kg’ın üzerindeki hastalar için pistonlu hasta yatakları önerilir. Kaldırma kuvveti düşük motorları kesinlikle tercih etmemelisiniz. Çoğu elektrikli olan hasta yatakları tipik olarak 100 kg’ın üzerindeki hastalar ve sağlık tesisleri için tasarlanmış modellerdir. Sağlık kuruluşları, diyaliz merkezleri, huzurevleri, hastaneler gibi ortamlarda hasta ağırlığı belirlenmediği için direkt piston motorlu hasta yatağı kullanılmalıdır.

Yatak Kiralama Nedir? Ne İşe Yarar?

Hastane yatağı, sadece hastanelerde değil, evde kullanım için de kullanılan ve hemşirelik amaçlı tasarlanmış tıbbi bir üründür. Hastane yatağı satın almanın birincil ve acil amacı, hastanızı iyileşme aşamasına kadar rahat bir pozisyonda tutmaktır. Hastane yatağı, sürekli yatarak bu zamanı en iyi şekilde değerlendiren hastalar için, kendilerini incitemeyecek ve nefes alabilecekleri bir konumda tasarlanmıştır. Kalıcı omurilik hasarını önlemek için bu yatağı almanın veya hastane yatağı kiralamanın sizin ve hastalarınız için bir lüks değil, bir zorunluluk olduğunu unutmamalısınız. Ayrıca, bunun bir ölüm kalım kararı olduğunu unutmayın.

Kiralık Hasta Yatakları

Hastane yatağı sürecindeki diğer bir etken de antibakteriyel yatak seçimidir. Hasta yatağı satışı yaparak hijyenik olarak teslim edilen tüm bu özellikleri sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yataklar internet üzerinden inceleneceği için sizlere bu yatakları bizzat görme fırsatı sunuyoruz. Bu elektrik ve kontrol sistemleri sayesinde çok rahat bir bakım sürecinden emin olabilirsiniz.

Hastane Yatağı Nasıl Olmalıdır?

Hastane yatağı ile hastalığınız sırasında yatakta vakit geçirmeniz gerektiğinde yumuşak, rahat ve güvenli modellerimizden birini seçebilirsiniz. Danışmanlarınız doğru modeli seçmeden önce dikkat etmeniz gereken hususlar hakkında sizi bilgilendirecektir. Şunu da belirtmek isteriz ki hastane yatağı seçiminde fiyatın yanı sıra fonksiyonların sizinle uyumlu olması da çok önemli. İstanbul hastası için konforlu, rahat ve hastalık seyrinde kolaylık sağlayan bir hastane yatağı seçerken hem hasta hem de bakım veren doktor veya sağlık personelinin önerilerini dikkate almalıdır.

Hasta yatağı, hastanın rahatı için olduğu kadar bakım verenin de hastayı daha rahat ve konforlu hale getirmesi açısından önemlidir. Yatalak bir kullanıcı ile engelli olmayan bir kullanıcının aynı ürünleri kullanamayacağını takdir edeceksiniz. Hasta yatağı fiyatları, tercih edilen hasta yatağı türüne göre farklılık gösterir. Örneğin, korkuluklu, motorlu, havalı vb. yataklar farklı fiyatlardadır.

Hastane Yatağı Kimler İçin Gereklidir?
admin: