X

Hasta Yatağı Kiralama İstanbul Avrupa Yakası

hasta yatagi 1

Firmamız, emek yatak şubelerimizin bulunduğu bütün il ve ilçelere hasta yatağı kiralama hizmeti vermektedir. Lazımlıklı hasta yatağı, ev tipi ahşap hasta yatağı, motorlu hasta yatakları gibi ürünlerin imalini gerçekleştiren firmamız, aynı zamanda ürünlerin pazarlamasından da sorumludur. Türkiye genelinde bayilerimizin bulunduğu her bölgeden hasta yatağı siparişinizi satılık veya kiralık olarak verebilirsiniz.

Hasta Yatağı Kiralama Hizmeti

Kiralık yataklarımız hastaların rahatsızlık durumu ve ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiş olup, tedavi sürecine destek vermek amacıyla hazırlanmıştır. Hasta yatağı kiralama hizmetinden faydalanmak isteyen müşterilerimiz firmamızın müşteri temsilcileri ile 7/24 iletişime geçebilir. Dilerseniz Emek hasta yatağı kiralama GSM numaralarımızdan bizi arayabilirsiniz. Ürün siparişini hasta yatağı kiralama İstanbul Avrupa Yakası içinden verdiğiniz takdirde, adresinize ücretsiz olarak 4 saat içinde teslim etmekteyiz. Firmamız servis elemanları elektrikli yatağın kurulumunu da ücretsiz olarak gerçekleştirdikten sonra, size kullanım hakkında tüm bilgileri verecektir. Firmamız bünyesinde bulunan kiralık hasta yataklarımız; 3 motorlu hasta yatağı, 2 motorlu hasta yatağı ve dual motorlu yatak modellerinden oluşmaktadır. Hasta yataklarımız 2 sene ürün garantili, 10 sene yedek parça garantilidir.

Hasta Yatağı Kiralama İstanbul Avrupa Yakası

Kiralık 3 Motorlu Hasta Yatağı HYE-700K Modeli

3 motorlu hasta yatağımız; evlerde, hasta bakım merkezlerinde, huzur evlerinde, hastanelerde tercih edilebiliyor. Ürünümüz, aşağı ve yukarı seçtiğiniz minimum ve maksimum seviyelere kadar hareket mekanizması bulunuyor. Bunun yanı sıra, 200 kiloya kadar ağırlık taşıma kapasitesi bulunuyor. HYE-700K hasta yatağının özellikleri arasında; 3 motorlu hasta karyolası, anti bakteriyel silinebilir baş ve ayak panelleri, yan koruma korkulukları, serum askılığı ve lazer kesim ortopedik hasta yatağı bulunmaktadır. Yatak ölçüleri 90×190 cm olmakla birlikte ürün 211×111 cm’dir. Eğer İstanbul içinden sipariş verdiyseniz ürün, hasta yatağı kiralama İstanbul Avrupa Yakası firma ekipleri tarafından adresinize ücretsiz teslim edilerek kurulumu gerçekleştirilecektir. Ücretsiz nakliye ve kurulum hizmeti İstanbul dışındaki iller için geçerli değildir.

Kiralık 3 Motorlu Hasta Yatağı HYE-600K Modeli

Ürünümüz, asansör hareketi özelliğine sahiptir. Bütün olarak hareket etme özelliği sayesinde yatağın yüksekliğini dilediğiniz biçimde ayarlayabilir, hastaya daha kolay erişim sağlayabilmek için istediğiniz yüksekliği sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu özelliği ile modelin; daha çok felçli, yoğun bakım gerektiren ve yatalak hastalarda kullanılması tavsiye edilir. Yatağın taşıma kapasitesi de oldukça yüksektir. 3 motorlu hasta yatağının bu modeli 250 kilograma kadar maksimum ağırlık taşıyabilir. HYE-600K hasta yatağının özellikler arasında; 3 motorlu hasta karyolası, anti bakteriyel silinebilen plastik başlıklar, alüminyum tabanca sistem korkuluklar, serum askılığı bulunuyor. Yatak ölçüleri boyutu 90×190 cm olmakla beraber ürün 205×105 cm’dir. Siparişiniz hasta yatağı kiralama İstanbul ilinden verildiyse aynı gün tarafınıza teslim edilerek ücretsiz kurulum yapılır.

Kiralık 2 Motorlu Hasta Yatağı HYE-300K Modeli

2 motorlu hasta karyolası bulunan hasta yatağı, serum askılığı, başlık ve amortisörlü korkuluklardan oluşuyor. Yatak üründen yan korkuluk ve başlık sayesinde ayrılabilir. Ayrıca hasta karyolası tekerlekli olup, tekerlek üzerinde fren sistemi mevcuttur.

Kiralık 2 Motorlu Hasta Yatağı HYE-350K Modeli

2 motorlu hasta yatağımız sırt kısmından istenilen yüksekliğe ayarlanabilir özelliktedir. Böylece hasta oturur konumdayken yemeğini yiyebilir, okuma, izleme gibi faaliyetleri gerçekleştirebilir. Bunun yanı sıra korkuluklar amortisör sistemli olup kolayca kapanıp açılabilir özelliğe sahiptir. Buton sayesinde otomatik açılıp kapanabilen korkuluklar sayesinde hastanın, oturur vaziyette iken yataktan düşme ihtimali engellenmiş olacaktır. Ürün ölçüleri 207×107 cm’dir.

Kiralık Dual Motorlu Yatak HYE-250K Modeli

2 motorlu hasta yatağı, sırt ve ayak kısımları hareket kabiliyetlidir. Yatağın yan korkulukları demir boru profil özelliğinde olup, ürünün ölçüleri 205×105 cm’dir.

İstanbul Avrupa Yakası’nda Kiralama Hizmeti Verdiğimiz İlçeler

  • Eminönü
  • Beyoğlu
  • Beşiktaş
  • Sarıyer
  • Bahçelievler
  • Bağcılar
  • Güngören
  • Esenler
  • Bayrampaşa
  • Kağıthane
  • Şişli
  • Fatih
  • Sultangazi
  • Beylikdüzü
  • Esenyurt
  • Arnavutköy
  • Başakşehir
Hasta Yatağı Kiralama İstanbul Avrupa Yakası
admin: